CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, May 14, 2009

"MENUJU GERBANG PERKAHWINAN"

Assalamualaikum buat teman2 semua yang belum berkahwin dan akan berkahwin tapi masih belum sempat menghadiri mana2 kursus kahwin..... mari sertai kami, Biro Agama & Dakwah Puteri UMNO Bahagian Masjid Tanah akan mengadakan program Kursus Pra Perkahwinan dan Kekeluargaan islam pada 30 & 31 Mei 2009 nie... jom la join..... terbuka kepada semua puteri2 dan pemuda2... samada ada pasangan atau senidiran pun dialu-alukan untuk menyertai kami....jangan malu2 lagi walaupun umur anda masih muda tapi ini untuk persediaan awal diri anda.... bayarannye sebanyak RM 80.00 sahaja dan untuk ahli puteri ada harga istimewa untuk anda begitu juga kepada mereka yang mendaftar sebagai ahli puteri pada hari tersebut .... jika anda berminat boleh nombor ini 0176791167 ( siti kalthom ) dan 012-6401225
( siti samsiah) ... tempat terhad kepada 200 orang sahaja.... jangan lepaskan peluang anda untuk menghadiri kursus ini.... sijil boleh digunakan seumur hidup...hanya perlu hubungi kami dan membuat bayaran pendahuluan seminggu sebelum anda menghadiri kursus tersebut.... jangan lepaskan peluang!!!! Cepat2 Nanti tak ada sijil tak boleh kahwin!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 comments:

Abd Hakim said...

assalamualaikum..Tahniah buat puteri UMNO Bahagian M/Tanah khususnya kpd Biro Agama Puteri kerana mengambil langkah menganjurkan Kursus Perkhawinan.Saya menyokong penuh program yang bakal dijalankan itu.-Pengerusi Biro Agama & Dakwah Pemuda UMNO Bahagian M/Tanah.

Pewaris Perjuangan said...

Puteri Ayer Hitam, Johor nak join bleh tak :) takde sijil lagi nie..